Dører
Vinduer
Tak
Uterom
Rekkverk
Aluminium
Om oss

Komplette uterom

Tak over verandaen eller carport
Dersom du ønsker å beskytte terassen din eller bilen din mot regn er en komplett takkonstruksjon en fin løsning. Dette holder regnet unne, men solen slipper igjennom, evt litt tonet ned. Dermed blir det heller ikke mørkt på stua hvis du setter det på terassen rett utafor stuevinduet. Dette er også en god løsning dersom du ønsker et tak over bilen din som beskytter mot regn og direkte sol om sommeren, og ising og snø om vinteren

Reisverket er av aluminiumsprofiler som kan fåes i en rekke farger og etter mål. Takplatene kan fåes i 8 mm farget eller klart glass, 4+4 mm laminert glass eller 16 mm kanalplast som er klar eller farget. Hele denne konstruksjonen er nærmest vedlikeholdsfri.

Du kan lese mer om de forskjellige typene lenger ned på siden.Komplett innglasset veranda med tak
Et komplett uterom rundt terassen din vil kunne gi deg en svært mye lengre sesong. Dette sparer også møbler og interiør fra værgudenes herjinger. Taket blir som over, men i tillegg får du sidevegger med enten stasjonære eller glidende segmenter. Dermed kan du stenge igjen ved uvær, og åpne opp for sol og varme!

Rammene er av aluminiumsprofiler som kan fåes i en rekke farger og etter mål. De har herdet sikkerhetsglass i 4-5 mm tykkelse.
Forskjellige typer uterom

Stormsikre og vinterisolerte uterum i forskjellige størrelser med 2-lags vinduer for bruk året rundt. Komplette uterum med kraftig stamme av formstabile limtredragere som ikke vrir seg ved forskjeller i temperaturen. Isolert tak og vannavrenning med takrenne og nedløpsrør inngår. Limtre er lett å male og motstandsdyktig mot brann da det brenner langsomt, og det er også lett å resirkulere. Taket er av kanalplast på 32mm med en u-verdi på 1,1 noe som gjør at det egner seg svært bra til vinterhage. Det er enkelt å installere med et snappsystem som gjør det mulig å slippe skruehoder på taket. Profilsystemet er i hvit PVC som passer bra med kanalplasten. Profilene skaper et jevnt trykk på hele taket, noe som sikrer at taket holder tett. Stammen og taket leveres kappet og klart. Stammen leveres ubehandlet og umalt.

Med våre helisolerte skyvedører som fasade blir dette uteromet en svært velisolert konstruksjon som kan brukes året rundt, selv på kalde vinternetter. Skyvedørene er av vedlikeholdsfri PVC med 30 års fargegaranti på hvit farge. Man kan også velge en valgfri farge mot et tillegg i prisen

Takket være sin effektive isolering kreves ikke mye energi for å holde rommet varmt selv på kalde vinterdager.

Det som er unikt med våre vinterisolerte uterom er at alle skyvedørspartier og glass er ordentlige fasadepartier som holde lufttett og vanntett selv ved storm og slagregn. Den høye kvaliteten både sees og føles på de gedigne glasspartiene.

Her kan du enkelt finne priser på det uterommet som du alltid har drømt om. Glasspartiene er alltid hel-isolerte. Fasadepartier kan man bytte ut med faste vinduer og pardører hvis man vil senke kostnadene, eller man kan maksimere åpningen med en foldedør. Det finnes alle typer som pulpettak, sadeltak, frittstående uterom, uteromspartier til inspiration. Vil du vite mer - kontakt oss!


↓Klikk et bilde for å forstørre det↓

Ven 10,3 kvm

Bilde mangler

-6%

Fra 120000,-

Ordinær pris 127970,-Hovs Haller 13,3 kvm

Bilde mangler

Fra 166252,-Malarhøjden 12,4 kvm

Bilde mangler

Fra 150648,-Sødermalm 15,8 kvm

Bilde mangler

Fra 189854,-Varmdø 13,3 kvm

Bilde mangler

Fra 152265,-Danderyd 17 kvm

Bilde mangler

Fra 191470,-Tyresø 16,6 kvm

Bilde mangler

Fra 170115,-Djursholm 21,2 kvm

Bilde mangler

Fra 210552,-Skærholmen 18,5 kvm

Bilde mangler

Fra 172158,-Saltsjøbaden 23,7 kvm

Bilde mangler

Fra 212749,-Vaxholm 20,5 kvm

Bilde mangler

Fra 181294,-Lindingø 26 kvm

Bilde mangler

Fra 223577,-