Dører
Vinduer
Tak
Uterom
Rekkverk
Aluminium
Om oss

Skyroof tak.

Slipp inn alt lyset i et trivelig uterom med Skyroof tak!

Bilde mangler En uteplass der du kan koble av og omgås venner og familie, setter en spiss på tilværelsen. Med tak over hodet har du det bra selv når været er dårlig. gop Skyroof är en rejäl och stadig takplastskiva av akryl med goda optiska egenskaper, skivan är helt UV-beständig och ger ett gott ljusinsläpp. Med vårt unika profilsystem kan du snabbt och enkelt montera Skyroof.

Skyroof er designet for skandinaviske forhold. De robuste takplatene tåler snø, kulde og slipper inn mye herlig lys. Samtidig som de holder de skadelige UV-strålene ute. Kvaliteten er svært høy, og materialet er 100% resirkulerbart. Profilsystemet gjør at taket kan monteres raskt og enkelt. Alle midtprofiler og kantprofiler levers med forhåndsmonterte gummilister. Dekselprofilen slår du enkelt på med en gummihammer, i stedet for å måtte skru inn haugevis med skruer. Takket være den gjennomtenkte konstruksjonen kan gop Skyroof monteres på en luftig underkonstruksjon med færre tverrgående lekter. Det betyr at mer av det deilige lyset når helt frem til deg.
Forskjellige typer skyroof tak.

For deg som vil ha et tak som slipper lys gjennom.

Prisene under er per m2 for platene, per løpemeter for lister og profiler, og for hele konstrukssjonen på komplette tak.


↓Klikk et bilde for å forstørre det↓

Skyroof klar

Bilde mangler

Fra 14932,-Skyroof sotet

Bilde mangler

Fra 14932,-